Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 27.3.-28.3.2019 järjestettävillä Hankintapäivillä jaetaan vuoden Julkisten hankintojen kehittäjä –tunnustus. Se myönnetään nyt ensimmäistä kertaa vaikuttavimman hankkeen tehneelle kunnalle tai muulle julkiselle yhteisölle. Lisäksi LOGYn Hankintafoorumin Julkisten hankintojen tiimi järjestää tapahtumassa miniseminaarin.

Julkisten hankintojen kehittäjä -tunnustus myönnetään yhteisölle, joka on kehittänyt ansiokkaimmin julkisiin hankintoihin liittyviä toimintojaan edellisen tai edellisten vuosien aikana. 

Hakemukseen toivotaan kuvausta hankkeen lähtötilanteesta sekä siitä, mitä hankkeen johdosta on muuttunut ja mitkä ovat hankkeen saavuttamat hyödyt liittyen esimerkiksi prosesseihin, henkilöstön kehittämiseen, organisaatioon tai talouteen. Lisäksi hakemuksessa on hyvä kuvata hankkeen mahdollinen suurempi vaikuttavuus.

Ilmoita oma kuntasi tai yhteisösi kilpailuun vapaamuotoisella hakemuksella! Hakemuksen voi lähettää 28.2.2019 mennessä osoitteeseen yhdistys@logy.fi.

Palkinto jaetaan Hankintapäivillä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 28.3.2019.

Lisätietoja:

Tuomo Huhtanen, messupäällikkö, Hankintapäivät 2019, p. 044 972 2529

Markku Henttinen, toimitusjohtaja, LOGY ry, p. 0400 730073

www.logy.fi